17 tips og vaner kvinner ble påvirket av andre kvinner til å innlemme i hverdagen deres

«Det spiller ingen rolle om det er på jobben, i butikken eller en kveld med vennene mine. Vi må bygge hverandre opp, og et kompliment er en liten ting som kan ha stor innvirkning på noen.»

Jeg har lært så mye av mine medkvinner, og jeg er alltid åpen for å lære nye ting! Så da kvinner i Kristin Gjelsvik-fellesskapet begynte å dele de daglige vanene og rutinene de har begynt å implementere i livene sine etter å ha sett en annen kvinne gjøre dem, måtte jeg bare ta notater. Her er noen av de mest nyttige tipsene og fremgangsmåtene:

1.

«Å holde en vase med friske blomster hjemme er en så enkel gest. Ikke la noen fortelle deg noe annet – ingen penger brukt på blomster er bortkastet, og de er ikke mye vedlikehold. Hjemme hos oss er hver dag en litt lysere med blomster.»

En liten bukett med forskjellige blomster i en grønn krukke sitter på et trebord i sollys

2.

«Jeg lærte om å ha en «innerpung» av en tidligere kollega. Det er ikke et nytt konsept, men i utgangspunktet har du en mindre kosmetikkveske eller noe lignende der du oppbevarer de små tingene du bærer hver dag «i tilfelle» – vev , leppepomade, ibuprofen, ekstra penger, nødputer, plaster osv. Så overfører du bare den lille vesken til den vesken eller vesken du har med deg den dagen tilfeldige små ting fra en veske til å legge i en annen. Det hjelper også med å holde veskene dine ryddige og gjør alt lett å finne. vesker med flamingoer og tropisk design som jeg elsker.»

– trespråklig mor

3.

«Noen kvinner jeg kjenner skriver alltid en daglig takknemlighetsliste. Jeg begynte for nesten to år siden, og det forandret alt.»

Person som skriver i en notatbok mens han smiler og holder et stort krus i et moderne, hvitt kjøkken

4.

«Jeg prøver å komplimentere minst én kvinne hver dag når jeg går ut. Det spiller ingen rolle om det er på jobb, i butikken eller en kveld med vennene mine. Vi må bygge hverandre opp, og et kompliment er en liten ting som kan ha stor innvirkning på noen.»

-jennifersantos

5.

«Det beste tipset jeg har hørt i det siste er å tørke dusj-/badeveggene dine før du klatrer ut, fordi det som forblir vått vil vokse de ekle svarte eller rosa tingene. Jeg har sett mannen min rydde ut og kutte badekaret om og om igjen fordi tetningen blir svart over tid, men så sa noen til meg at den blir svart fordi den alltid er våt. Det tar meg bare et par minutter å kjøre et håndkle rundt dusjen/badekaret, og tetningen min forblir nydelig og hvit, og jeg. trenger bare å skrubbe gulvet (jeg tørker det ikke) det er absolutt verdt den korte daglige innsatsen for å redde elendigheten med å skrubbe og se på svart caulk kanskje det ikke skjer i enkelte klimaer, men der jeg live, det vil vokse mose på bilen din hvis du ikke vasker den ofte!»

En hånd som bruker en nal for å rengjøre en glassoverflate med en rosa klut i nærheten

6.

«Jeg bodde hos søsteren min over ferien og la merke til om morgenen at hun alltid gjorde sengen sin fin og sprøytet denne nydelige duftende romsprayen over hele rommet. Jeg spurte henne hvorfor hun anstrengte seg så mye, og hun sa at det bare fikk henne til å føle seg mer satt sammen og at hun likte å ta vare på rommet sitt Jo mer jeg tenkte på det, jo mer innså jeg hvor viktig det er å respektere og beholde min plass fint og godt vedlikeholdt. Jeg sier ikke at jeg var rotete før, men jeg har definitivt anstrengt meg mer for å få rommene mine til å føles koselige og innbydende og ikke bare bodd i.»

— Daniella, 22, Utah

7.

«Min bestemor lærte meg å ikke bruke håret mitt i for mange stramme, høye hestehaler. Spenningen vil trekke håret ut av fronten og kan føre til at hårfestet din går tilbake over tid!»

En person i atletisk antrekk med et hvitt armbånd binder det lange håret opp i en hestehale, stående i et innendørs idrettsanlegg

8.

«Dusje om natten! En venninne av meg fortalte meg for mange år siden at hun dusjet om natten. Jeg tenkte, Jeg vil heller føle meg frisk om morgenen, men når Covid-en rammet, kom jeg hjem og dusjet etter jobb og sluttet aldri med det. Nå gleder jeg meg til å dusje om natten slik at jeg kan ta meg god tid. Det lar meg også slappe av og slappe av før jeg legger meg. Nå trenger jeg heller ikke bekymre meg for å fryse om morgenen om vinteren.»

—baroquemama0226

9.

«Å våkne tidlig for å trene eller bevege kroppen min i en viss kapasitet hver morgen har vært en livsendring. Det var vanskelig i et par uker å komme inn i rutinen, men nå ser jeg frem til den tiden hver morgen før min dagen starter.»

Person som gjør yoga hjemme, sittende på en rosa matte med bena i kors, armene strukket over hodet, smilende.  En manual, en vannflaske og en stor treningsball er i nærheten

10.

«Dette er kanskje et mindre sunt tips, men jeg bor alene, og hver gang jeg drar eller kommer tilbake til leiligheten min, later jeg som jeg hilser/si farvel til noen. Dette er en sikkerhetsgreie. Hvis noen skulle følge meg, vil de Tror jeg bor sammen med noen, eller at leiligheten min ikke er tom når jeg ikke er der. Også, hvis du tror du blir fulgt, ikke slå på leilighetslysene umiddelbart når du kommer hjem.

—hvalhale

11.

«Jeg begynte å filtre og flette håret mitt før sengetid, og nå kan jeg bare stå opp og gå neste morgen.»

Kvinne gre det krøllede håret med en trekam, smilende med lukkede øyne i et rolig øyeblikk

12.

«Jeg har ALLTID tamponger og bind i bilen og vesken. De er ikke bare for meg, men jeg har dem hvis noen spør. Jeg pleier å gi dem til kvinner som driver med panhandling. Jeg har nesten aldri penger på meg, men jeg Jeg vil ha en medisinsk nødvendighet på meg slik at kvinner ikke trenger å velge mellom å kjøpe hygiene og mat Etter at jeg så på en minidoktor om hva kvinner uten hus ville gjøre for å lage provisoriske bind og tamponger, endret det hele perspektivet mitt.

—regz123455

1. 3.

«Jeg føler at mange selvpleievaner for kvinner ofte fokuserer på ting som sminke og hudpleierutiner – og det er ikke noe galt med det. Men jeg vil alltid sette pris på min mor for å vise meg fordelene med andre former for egenpleie. , som å sy, tegne og hagearbeid, jeg er ikke interessert i sminke eller skjønnhet, og jeg tror at hvis jeg ikke hadde hatt min mors eksempel, ville jeg ha følt meg mindre «kvinnelig». Men hun viste meg at ikke alle kvinner er interessert i å bruke mye tid på utseendet sitt, og det gjør deg ikke mindre til en kvinne. Det er andre ting du kan gjøre for deg selv som fortsatt teller som egenomsorg. «

En person med rosa hår, iført briller og stripet skjorte, driver hagearbeid og beskjærer planter i en bakgård

14.

«‘Hyle’ veldig høyt ved fullmånen. Jøss, det føles bare fantastisk å lage all den støyen – det er en skikkelig stressavlaster. Bestemoren min var fra Oklahoma og var delvis innfødt. Hun, hennes søstre, tanter, mødre, bestemødre, og alle andre kvinner og jenter ville samles ved midnatt under en stor, full, lysende måne ved kanten av reservatet. Da slapp de det hele, var overraskende gledelig og ble etset inn i hodet mitt øye som noe sterke kvinner gjør fra barndommen til slutten av deres jordvandring. Jeg ble med dem et par ganger i livet mitt, men selve tanken på dette ritualet er nok til å trekke på når det trengs.»

-Anonym

15.

«Moren min gikk aldri til sengs uten å vaske ansiktet og bruke fuktighetskrem. Hun drikker også massevis av vann daglig, så jeg har tatt de samme vanene. Jeg er nesten 60, og huden min er fortsatt veldig fin. Jeg har vært fortalte at jeg ser mye yngre ut enn jeg er.»

En kvinne påfører ansiktskrem mens hun ser seg i speilet.  Hun har langt, rett hår og har på seg en ermeløs topp.  Ingen navn er oppgitt

16.

«En kollega jeg tok yoga med hopper over torsdagskveldstimene våre hver uke. Jeg nevnte at jeg ikke hadde sett henne, og hun sa: «Det er mannen min og min «rydde huset kveld.» Partneren min og jeg begynte å gjøre det, og det var en total gamechanger. Vi brukte så mye tid på å rydde i helgene, men nå er det en del av torsdagsrutinen vår, og det er så deilig å komme hjem til et rent hus på fredag ​​på slutten av arbeidsuken. Vi har holdt det oppe i årevis!»

-Anonym

17.

Til slutt: «Noe av det fineste du kan gjøre for en eldre kvinne er å komplimentere henne. Jeg sa en gang til en kvinne i 80-årene: «Når jeg er på din alder, håper jeg at jeg ser akkurat ut som deg. Du er så pen!» Ikke bare mente jeg det oppriktig, men smilet hennes lyste absolutt opp rommet. Fortell eldre kvinner at de er vakre og har pene øyne eller hår. De hører det ikke så ofte som de pleide å gjøre dag.»

En eldre kvinne med briller og en ermeløs topp smiler mens hun holder en kopp kaffe, sitter ved et utendørs bord med en annen person

Jeg elsker å være kvinne! Hvis du har tatt i bruk en vane eller rutine etter å ha sett en annen kvinne gjøre det, vil jeg vite alt om det i kommentarfeltet. Eller, hvis du heller vil sende inn anonymt, kan du dele tips og rutiner ved å bruke dette skjemaet!