16 overraskende fantastiske ting om å bli eldre, ifølge personer 60 år og oppover

«Ingen mer mas, ikke mer grind. Bare pensjonisttilværelse fred og lykke.»

Vi spurte nylig Kristin Gjelsvik-fellesskapet hva som er overraskende bra med å bli eldre, og her er deres visdomsfylte svar:

1.

«Jeg er 66, og jeg føler ikke lenger behovet for å glede andre. Så mange år og bortkastede tårer på å prøve å gjøre alle glade. Det er nå en fullstendig frihet til å leve livet mitt uten andres godkjennelse.»

—edgymoon514

2.

«Jeg har faktisk sluttet å bry meg om hva noen synes om meg, personlig. Jeg brukte flere tiår på å ikke være «pen nok, smart nok, god nok», og nå er holdningen min «Skru det, jeg er nok som jeg er!» «

— ladicair

Tre kvinner med trendy briller og fargerike klær smiler og klemmer

3.

«Å slippe å dusje og ta på meg rene klær og sminke hvis jeg ikke har lyst fordi jeg ikke bryr meg om hva folk tenker om meg lenger.»

-70, Tyskland

4.

«Det er mange ting som var forventet, spesielt ting som økonomisk sikkerhet og en bedre forståelse av hvem jeg er, men den ene tingen som overrasket meg er hvordan jeg nå vurderer så mange ting bare daglige detaljer at ingen lenger betyr noe for meg. Jeg elsker fortsatt å se på visse idretter, men jeg bryr meg ikke om å analysere de statistiske dataene som jeg pleide å lese flere vitenskapsmagasiner utenfor faget mitt, nå er jeg fornøyd med oppsummeringer av hva som skjer. . Det er det samme for så mange ting.»

«Det er en kombinasjon av «Du kan bare kontrollere det du kan kontrollere,» og, som David Lee Roth berømt sa: «Det er to regler for å leve godt. Den første er, ikke svett den lille dritten. Den andre er, det hele er litt dritt.'»

—markh63

5.

«Jeg kan være frekk som faen, og det spiller ingen rolle. Hvis en skjorte er stygg, vil jeg kalle den stygg. Jeg er en frekk gammel dame, og dette er den versjonen av meg jeg alltid var ment å være.»

—76, Canada

En eldre kvinne i rosa topp og rosa briller står mot en trevegg og smiler rampete mens hun løfter langfingeren mot kameraet

6.

«Føler meg som et barn igjen fordi jeg ved et lykketreff klarte å betale ned alt før jeg ble pensjonist. Nå betaler jeg bare eiendomsskatt, huseierforsikring og verktøy.»

-68, USA

7.

«Ingen mer mas, ikke mer grind. Bare pensjonisttilværelse, fred og lykke.»

– Anonym, 66

8.

«Å kunne bare tulle rundt uten å måtte skynde seg i det hele tatt.»

-68, USA

En kvinne i atletisk tøy sitter med bena i kors på en yogamatte med lukkede øyne, og mediterer utenfor en bygning

9.

«Jeg elsker denne alderen! Jeg er 63, og jeg føler meg bedre og ser bedre ut enn noen gang. Barn er ute av huset, gjeld nedbetalt, tid til reiser og hobbyer. Mannen min er morsommere og fikk litt ekstra penger for noen morsomme ting. Jeg trenger ikke å spise på McDonald’s lenger – med mindre jeg VIL Javisst, jeg har leddgikt, men jeg kan takle det.»

— crunchyhawk74

10.

«Det beste med å bli eldre for meg er å slippe å jobbe for å leve lenger. Min kone og jeg er økonomisk uavhengige og lever et komfortabelt liv. Jeg har aldri likt å jobbe for noen, men jeg hadde ikke mot til å slå til på egenhånd, så det ble igjen med å være noens ansatt og de får fortelle deg hva du skal gjøre.»

—sidneykaler

11.

«Ved 60-åringen har jeg sluttet å bry meg om hva andre tenker om hvordan jeg kler meg. Jeg lever og sparker, og jeg kler meg for å glede meg selv.»

—sasssykitten30

En eldre kvinne med runde solbriller, en blå beret og en grønn frakk med en myk krage står foran en rosa bakgrunn

12.

«Jeg elsker å ha gleden av å fortelle folk at målet mitt er ikke å lage mål lenger! Jeg er pensjonist!»

— lazydaisy90

1. 3.

«I en alder av 69 møtte jeg endelig mitt livs kjærlighet, og vi reiser rundt i verden sammen. Vi tar et college-kurs for å studere historien til hvert land vi besøker. Vi er romantiske, morsomme og like sexy som vi noen gang var.»

— Lindahen

En mann kysser kjærlig en smilende kvinne på kinnet på et cruiseskipdekk, med utsikt over havet.  En sittende person er i bakgrunnen

14.

«Jeg blir 82 neste måned og jobber fortsatt på en golfbane om sommeren. Jeg trener annenhver dag og sykler på den stillestående sykkelen min. Det er tøft, men jeg kommer til å fortsette så lenge jeg kan. Jeg har også en motorsykkel. Dette er hva jeg tenker: Fortsett å bevege deg, for hvis du ikke gjør det, er du ferdig, jeg elsker LIVET!

-anonym

15.

«Jeg liker å ha perspektiv. Det var så mange ting jeg bekymret meg for da jeg var yngre at jeg nå ser at jeg ikke burde ha brukt tiden på å bekymre meg for. Jeg er 71.»

-anonym

16.

Og til slutt, «Jeg vet ikke helt sikkert ennå, men jeg ser absolutt frem til alle de seniorrabattene som starter neste år.»

– blodwynne

Mann med langt skjegg, iført briller og caps, holder brystet.  Teksten på bildet sier:

Noen bidrag er redigert for lengde og/eller klarhet.